ATENCIÓ: El termini d'inscripció a les ofertes de treball ha finalitzat.

Clece

Una empresa de persones per a persones.

En 1992 naixia Clece, un projecte il·lusionant que buscava oferir serveis de qualitat a empreses i institucions. Hui aqueix projecte és una gran realitat, però amb la mateixa il·lusió, la de més de 79.000 persones que formen part de la companyia a Espanya, Portugal i Regne Unit, que a través de múltiples serveis treballen per a millorar la qualitat de vida de més d'1 milió de persones; mantindre i fer més eficients els nostres edificis; i cuidar i protegir l'entorn, ja siguen les nostres ciutats o el nostre patrimoni natural.

Però l'èxit de Clece no és només haver aconseguit un model de negoci diversificat i en constant creixement, sinó la seua forta implicació amb la societat. Hui lidera activitats tan importants com els serveis socials o educatius, sense oblidar altres lligades amb la sostenibilitat o amb el suport a l'activitat institucional i empresarial del nostre país (eficiència energètica, facility management, serveis aeroportuaris, etc.)

Una implicació que va més enllà de la seua activitat i es converteix en un compromís amb la societat a través de l'ocupabilitat, la inclusió, la sensibilització social i la cura de persones. Hui més de 9.300 empleats pertanyen als col·lectius més desfavorits, i és la seua il·lusió, esforç i compromís el que fa diferent a Clece.

Ofertes de treball relacionades

Clece
Província de Castelló
Clece
Província de Castelló
Clece
Província de Castelló
Clece
Província de Castelló
Clece
Valencia y Castellón
Psicòleg/a especialista en Víctimes de Violència de Gènere

En Atende Servicios Integrados es una empresa centrada en el sector multiservicios, tan...

Clece
Província de Castelló
Clece
Província de Castelló