ATENCIÓ: El termini d'inscripció a les ofertes de treball ha finalitzat.

Diverse Levante

Diverse Levante naix l'any 2019 gràcies a la iniciativa emprenedora dels seus socis, persones de Castelló totalment compromeses amb la plena inclusió de persones amb discapacitat en la nostra societat, a causa de la seua llarga trajectòria i experiència personal propera.

En aquell moment i després de molts esforços administratius, res cap a presagiar que una pandèmia mundial podria truncar les seves expectatives, però gràcies al treball conjunt de l'equip humà de Diverse Levante i contra tot pronostic, van ser capaços, no només de començar a treballar en les condicions més difícils que hi havia en aquell moment en matèria de protecció personal i accés al sector serveis i industrial, sinó que van demostrar en un any que el somni era possible.

Van formar i treballar colze amb colze amb cadascun dels seus usuaris i col·laboradors, van realitzar tasques de neteja, desinfecció, gestió de consergeries en residències.

Finalment l'any 2021 van passar d'una discreta però estable a doblar-la fins a la celebració de les seues eleccions sindicals per a formar un Comité d'Empresa que servirà de referent en el sector dels Centres Especials de Treball en tota la Comunitat Valenciana.