ATENCIÓ: El termini d'inscripció a les ofertes de treball ha finalitzat.

Sercole

Sercole el formem un grup de professionals amb una dilatada trajectòria tant en la indústria de la restauració col·lectiva com en el servei de monitors de menjador.

L'any 2015 vam decidir llançar-nos i crear la nostra pròpia companyia en aquest sector per poder oferir al client la nostra visió d'empresa que ens fa ser distingits i valorats per aquests i pels empleats.

Durant els últims 20 anys hem gestionat un nombre important de menjadors escolars en tota la província de Castelló, perseguint un únic objectiu:

Aconseguir la major satisfacció i confiança de la comunitat escolar a la qual hem servit, i humilment, creiem haver-ho aconseguit.

Som joves com a empresa, però veterans en experiència i coneixement del sector, per la qual cosa estem en disposició de garantir als nostres clients un servei de restauració i monitors que, segur, donarà resposta a les més altes expectatives.

Volem ser un més dins del seu equip de treball, respondre àgilment i ràpidament a les seves necessitats, fer-ho amb professionalitat, amb honestedat i amb la il·lusió que ens aporta el repte d'aquest nou projecte

Ofertes de treball relacionades

Sercole
Província de Castelló
Borsa d'ocupació - Cuiner/a i auxiliar de cuina per a menjadors escolars

Sercole 2015 és una empresa dedicada a la restauració col·lectiva, concretament al serv...

Sercole
Província de Castelló
Borsa d'ocupació - Tècnic/a especialista en educació especial

Sercole 2015 és una empresa dedicada a la restauració col·lectiva, concretament al serv...