ATENCIÓ: El termini d'inscripció a les ofertes de treball ha finalitzat.

MAPFRE

MAPFRE és l'asseguradora de referència del mercat espanyol des de fa dècades i en l'actualitat la seva quota de mercat se situa en l'11,3 per cent.

  • En el negoci d'Automòbils, assegura gairebé 6 milions de vehicles i és la companyia líder, amb una quota del 20 per cent.
  • Assegura prop de 3 milions de llars, segment en el qual també és la companyia amb més penetració en el mercat, amb prop del 15 per cent de quota.
  • Prop de 880.000 clients confien la seva salut a MAPFRE, que compta amb 21 centres mèdics propis, acord amb prop de 270 hospitals i una oferta de prop de 31.000 serveis concertats.
  • És la companyia escollida per més de 710.000 empreses i autònoms per gestionar i assegurar els seus riscos.
  • En el negoci de Vida, ocupa una de les posicions destacades del rànquing i gestiona més de 3.200 milions en fons d'inversió i prop de 4.9000 milions en plans de pensions.

MAPFRE compta a Espanya amb més de 6,5 milions de clients, prop d'11.000 empleats i la xarxa de distribució més àmplia de l'assegurança, amb al voltant de 3.000 oficines. A més, manté acords de distribució amb diferents entitats financeres, la qual cosa li permet comercialitzar els seus productes a través de les oficines d' aquestes entitats.

MAPFRE Espanya és l'operació asseguradora del Grup MAPFRE a Espanya.

Ofertes de treball relacionades

MAPFRE
Vall d'Uixó
Agent comercial d' assegurances

Comercialització i venda d' assegurances i productes financers MAPFRE a particulars, au...