Cuiner/a

La Saleta | Castelló

Inscripcions tancades

Organització, distribució i coordinació amb el personal adscrit a cuina, així com responsabilitzar-se de l'elaboració, condimentació dels menjars, control de comandes i higiene de cuina. 

Funcions

ÀREA: MENJADES 

  • Elaboració de menús d'acord amb les fitxes tècniques i els menús programats. 
  • Disposició entre el personal de cuina del muntatge dels carros amb els menús elaborats.
  • Vigilància de l'estat dels aliments. 
  • Preparació dels queviures per al seu condiment. 
  • Suport en l'elaboració dels menjars. 
  • Programació i organització de la higiene i ordre de la cuina. 

ÀREA: MAGATZEM 

  • Vigilància del rebost de cada dia, tenint en compte la reposició dels articles al magatzem. 
  • Realització i control de les comandes 

Requisits

Cicle grau superior en direcció de cuina. 


Perfil competencial

  • Planificació i organització. 
  • Ordre i neteja. 
  • Treball en equip. 
  • Tolerància a la pressió. 
  • Responsabilitat. 
  • Eficiència.

Avís sobre l'ús de cookies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir els nostres serveis. Si continues navegant, considerarem que acceptes el seu ús. Per més informació consulta la nostra política de cookies.