Manteniment de la neteja i higiene de les instal·lacions del centre, realitzant també llavat i planxat de la roba de residents i d'aquest. A més de suport al cuiner en la preparació dels menjars, així com mantindre en perfectes condicions d'higiene i neteja dels útils i instal·lacions de cuina.
Funcions
ÀREA: NETEJA
- Realització de tasques pròpies de neteja de les habitacions i zones comunes (finestrals, balcons, mobiliari, etc.) procurant ocasionar les mínimes molèsties als residents i usuaris.
- Comunicació al seu superior immediatament de les incidències o anomalies observades en el desenvolupament de la seua tasca, com poden ser avaries, deteriores, desordre manifest, aliments en mal estat, etc.
- Manteniment de les instal·lacions i en general el centre en perfectes condicions de neteja.
- Atenció i col·laboració en qualsevol tasca de neteja que el/la governant/a ho encomane.
ÀREA: CUINA
- Munta i desmunta dels carros de menjar i neteja d'aquests.
- Vigilància de l'estat dels aliments.
- Neteja de la vaixella de la planta.
- Neteja dels útils de cuina i menjador.
- Manteniment en perfectes condicions de neteja i funcionament de la maquinària i utensilis propis del departament com: safates, forns, fregidora, extractors, filtres, talladores, olles, etc.
- Munta i desmunta de les taules dels menjadors i neteja d'aquests.
- Cura de la higiene i uniformitat.
- Preparació dels queviures per al seu condiment.
- Suport en l'elaboració dels menjars.
ÀREA: BUGADERIA
- Ús, control i atenció de la maquinària.
- Cura i rentada de la roba dels residents del centre.
- Gestió i bon ús dels materials.
- Comunicació d'incidències i anomalies observades en el desenvolupament de la seua labor professional.
- Recollida de roba bruta.
- Planxat i repartiment de la roba dels usuaris.
Requisits
Formació professional en hostaleria o Graduat escolar i/o experiència en llocs similars.
Perfil competencial
- Compromís.
- Adaptabilitat/Flexibilitat.
- Treball en equip.
- Comunicació.
- Orientació al client intern i extern.