Xef executiu

Marina d'Or Orpesa

Inscripcions tancades

Màxim responsable de les cuines de tot complex turístic (hotels i restaurants)

Descripció

Complex turístic de 5 hotels (de 3,4 i 5* en total més 1.000 habitacions), apartaments turístics (+300), parcs temàtics i més de 40 punts de venda en restauració situat a Orpesa (Castelló) 

Funcions

La seua missió és garantir una experiència gastronòmica excepcional als nostres hostes i clients en cadascun dels nostres centres de consum, concorde a categories i conceptes al mateix temps que es compleix amb els estàndards de la companyia i es respecten les ràtios pressupostats i la normativa higiènic sanitària.

S'ofereix

  • Salari fix + variable + opció allotjament
  • Tipus de jornada: completa
  • Tipus de contracte: indefinit

Requisits

  • Formació FP hostaleria
  • Experiència mínima de 5 anys en bufet de més de 1000 serveis
  • Experiència en gestió de personal
  • Més de 5 anys d'experiència en un lloc de cap cuina en hotels vacacionals i/o de gran volum

Avís sobre l'ús de cookies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir els nostres serveis. Si continues navegant, considerarem que acceptes el seu ús. Per més informació consulta la nostra política de cookies.