ATENCIÓ: El termini d'inscripció a les ofertes de treball ha finalitzat.

Agent financer/a

Banco Mediolanum Vila-real

Inscripcions tancades

Banco Mediolanum compta amb la xarxa líder d'Agents Financers d'Espanya. I ara és la teva oportunitat de formar-ne part. Busquem professionals que desitgin construir el seu projecte personal en el sector de la banca.

Com Family Banker, la nostra figura d'Assessor Financer a l'entitat, establiràs una relació de confiança amb els teus clients per assessorar-los i acompanyar-los en la gestió dels seus recursos financers i donar resposta a totes les seves necessitats, des de la liquiditat fins a l'estalvi, passant per la compra de l'habitatge o la jubilació.

A continuació, es facilita la informació relativa a la manera com, per part de Banco Mediolanum, S.A., seran tractades les dades personals dels candidats inscrits en aquesta oferta.

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT: Banco Mediolanum, S.A.

FINALITATS PER A LES QUALS ES TRACTEN LES DADES: Gestió i valoració de les candidatures en els processos de selecció de Family Bankers® p.ej.: creació de perfil de la candidatura, comprovació de dades.

DRETS DEL CANDIDAT: pots accedir, rectificar i suprimir les dades i oposar-te a determinats tractaments, així com exercitar altres drets pels mitjans previstos en la informació addicional i detallada sobre tractament de dades

INFORMACIÓ ADDICIONAL: pots consultar la informació addicional i detallada sobre el tractament de dades accedint a la pàgina web de Banco Mediolanum, S.A (www.bancomediolanum.es) i dirigint-te a l'apartat "vols ser Family Banker?-Més informació"/"Treballa amb nosaltres" /"Política de Privacitat".

En cas de contradicció entre la present política i qualsevol política interna de protecció de dades del grup Mediolanum, prevaldrà el que preveu aquesta política.








S'ofereix

  • El suport del banc espanyol amb els clients més satisfets i amb una experiència de més de 40 anys assessorant els seus clients. 
  • Una àmplia gamma de productes i serveis bancaris, de protecció i d'inversió, capaços de respondre a qualsevol exigència i necessitat d'un estalviador. 
  • Ambiciós pla de desenvolupament professional. 
  • Ampli suport en comunicació, tecnologia i eines per al desenvolupament de la teva activitat. 
  • Un intens i exhaustiu programa de formació inicial perquè disposis de tots els coneixements necessaris per iniciar l'activitat i puguis obtenir tant la certificació professional exigida per la MiFIDI com les certificacions d'Operador de Banca Assegurances i LCCI. 
  • A més, cada any més de 100 hores de formació impartides a cada Family Banker® de manera permanent i individualitzada** amb la col·laboració de la Universitat Corporativa del Grup Mediolanum. 
  • Contracte mercantil – No relació laboral.

Requisits

  • Formació preferiblement universitària. 
  • Experiència professional mínima de 3 anys. 
  • Clara orientació al client. 
  • Es valorarà certificació oficial CNMV en Assessorament Financer.