En MAKRO, empresa líder de distribució per a hostaleria, venem productes d'alimentació i no alimentació per a donar un servei integral a les necessitats de proveïment dels professionals (restauradors, hostalers, comerciants, detallistes d'alimentació, i institucions).
Al setembre de 1972 obrim el nostre primer centre en Madrid i vam introduir el concepte de cash & carry a Espanya. En l'actualitat hem ampliat aqueix concepte i també oferim un servei de lliurament en l'establiment de l'hostaler.
37 centres oberts a Espanya, repartits en 15 comunitats autònomes.
Comptem amb una plantilla que ja supera els 3.400 empleats.
El nombre de clients registrats és de més de 900.000.
En MAKRO estem en constant renovació, adaptant-nos a les últimes tecnologies. La implantació d'un Nou Model de Negoci està portant als nostres centres importants novetats, com el sistema de reconeixement de clients.
Reposició, rotació del producte, atenció especialitzada, tall peces gran format.
Reposició, rotació del producte, control qualitat.