ATENCIÓ: El termini d'inscripció a les ofertes de treball ha finalitzat.

Compo Expert

COMPO EXPERT GmbH amb seu a Münster/Westphalia és una empresa internacional amb 22 oficines de venda a Europa, Amèrica del Nord i del Sud, així com a Àsia i Àfrica.

L'empresa produeix fertilitzants especials i bioestimulants d'alta qualitat en les seues quatre plantes de fertilitzants pròpies a Krefeld (Alemanya), La Vall d'Uixó (Espanya), Deinze (Bèlgica) i Patras (Grècia), oferint així als usuaris professionals solucions segures per a les zones de fruites, hortalisses, cultius de camp, gespa i verd públic, així com per a vivers i plantes ornamentals.

La nostra innovadora gamma de productes inclou fertilitzants minerals i estabilitzats especials, fertilitzants d' alliberament lent i controlat, fertilitzants líquids i solubles en aigua, així com bioestimulants, oligoelements i condicionadors de sòl. Amb aquesta gamma de productes, COMPO EXPERT ocupa una posició líder al mercat.

L'empresa atén amb els seus actuals 700 empleats 5.000 clients i ven a més de 100 països.

COMPO EXPERT és una filial de Grupa Azoty S.A.. Amb gairebé 15.000 empleats, és la major empresa química de Polònia i el segon productor de nitrogen i fertilitzants complexos de la Unió Europea.

No se ha encontrado ningún resultado