ATENCIÓ: El termini d'inscripció a les ofertes de treball ha finalitzat.

COCEMFE Castelló

Federació Provincial de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica, COCEMFE-Castelló, és una organització sense ànim de lucre, constituïda en 1988. Iniciant la seua trajectòria pel propòsit de millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.

Inscrita en el Registre d'Associacions de la Generalitat Valenciana amb el número F/7 de la secció 2a, inscrita en el Registre d'Entitats Titulars d'Activitats d'Acció Social de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques inclusives, amb el número 499.

Entre altres finalitats de la seua comesa diària, l'essència de COCEMFE Castelló és promoure les condicions dignes de vida de les persones amb discapacitat física i orgànica, així com treballar per la defensa dels drets de les persones amb discapacitat i les seues famílies, establint les accions necessàries juntament amb les associacions que la integren.

Un dels objectius bàsics de COCEMFE Castelló, entre altres, és normalitzar la vida de les persones amb discapacitat, afavorint la seua integració laboral, educativa i social d'una forma digna, proporcionant autonomia i respir familiar, així com facilitant el seu accés a serveis de rehabilitació, sanitaris, de gestió quotidiana i personal, o d'oci, posant a l'abast de les PCD o amb mobilitat reduïda, les eines necessàries (com el transport adaptat) que faciliten aquesta missió o lluitant per la supressió de barreres de tota mena.