ATENCIÓ: El termini d'inscripció a les ofertes de treball ha finalitzat.

Vasantec

Vasantec, que va començar la seva andadura l'any 2008, es va gestar com un projecte promogut per diversos professionals vinculats a diferents disciplines del món del refractari, i amb una experiència en aquest sector de més de 20 anys.

Des d' un primer moment, Vasantec va centrar la seva activitat en la construcció i manteniment de revestiments refractaris, consolidant-se com una firma amb elevada solvència, mantenint com a referència un alt nivell de qualitat i el compliment dels més exigents requisits de seguretat laboral. Arran d' aquest compromís adquirit per oferir el millor servei, l' empresa va iniciar el 2013 un pla d' implementació d' aquests factors estratègics de creixement. Així doncs, es va dur a terme la implantació d' un sistema de gestió segons les normes ISO 9001 i OSHAS 18001.

En l'actualitat, Vasantec ofereix als seus clients un elevat nivell d'assistència que el diferencia de la competència. La nostra empresa cobreix la majoria de les necessitats en l' àmbit de les aplicacions dels revestiments refractaris i ofereix un servei integral. Des de petites reparacions puntuals fins a grans projectes, incloent-hi tots els aspectes dels processos d'instal·lació de refractari en la indústria, com demolició, muntatge de refractari, subministrament de materials, enginyeria o direcció d'obra.

Des de la seva creació, l'empresa ha realitzat treballs per a clients d'àmbit nacional i internacional, tant per a clients finals com per a enginyeries que ofereixen plantes completes clau en mà, comptant per a això amb un alt nivell de competència, professionalitat i flexibilitat. El nostre objectiu és oferir les millors solucions per a cada situació, col·laborant on i quan sigui necessari, avalats per un fort compromís amb la seguretat i els més exigents estàndards de qualitat.

Ofertes de treball relacionades

Vasantec
Província de Castelló
Peó/na d'obra oficial de primera o oficial refractarista

Vasantec, centra la seva activitat en la construcció i manteniment de forns de combustió.

Vasantec
Província de Castelló
Peó/na d'obra

Vasantec, centra la seva activitat en la construcció i manteniment de forns de combustió.